KIWK-themabijeenkomst 'Van kennis naar impuls! Deel 2. Bodem & de KRW'

De Kennisimpuls Waterkwaliteit (KIWK) houdt in aanloop naar het slotsymposium drie online themabijeenkomsten over waterkwaliteit. Daarin slaan we een brug tussen de kennis, inzichten en instrumenten die binnen de Kennisimpuls Waterkwaliteit toepasbaar zijn gemaakt en de praktijk van het waterkwaliteitsbeheer. Hoe kunnen beleidsmakers en bestuurders de kennis, inzichten en instrumenten gebruiken om de waterkwaliteit verder te verbeteren? Op donderdag 9 juni gaan we het hebben over 'bodem en de KRW'. Tijd: 10.00 - 11.30 uur.

> Aanmelden

Onderwater foto KIWK header

In deze tweede bijeenkomst gaan de projectleiders en vertegenwoordigers van gebruikers, zoals waterschappen en drinkwaterbedrijven van de KIWK-projecten Grondwater, Gedrag en Nutriënten met elkaar in debat over bodem, bodemkwaliteit en de Kaderrichtlijn Water.

Meer weten over de KIWK, of u nu al aanmelden voor het KIWK-symposium? Dat kan door op de links te klikken. Meer informatie over het eindsymposium binnenkort op de websites van STOWA en de kennisimpuls Waterkwaliteit.

Deel deze pagina

Houd mij op de hoogte